17-maj
Nyhet

Vi expanderar och söker nu en redovisningsansvarig

Redovisningsansvarig till Property Partner

Property Partner erbjuder konsulttjänster inom fastighetsförvaltning av hög kvalitet för den svenska marknaden. Property Partner erbjuder exempelvis hyresadministration, hantering av leverantörs- och kundreskontra, löpande redovisning, upprättade av årsredovisningar och deklarationer. För närvarande förvaltas närmare 1,5 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Södertälje, Västerås och Eskilstuna. Bolaget har idag ca 50 medarbetare.Läs mer om företaget på propertypartner.se

Vad Property Partner erbjuder dig

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och vill ta nästa steg i ett entreprenörsstyrt bolag inom fastighetsförvaltning? Går du även i tankarna på att utvecklas inom koncernredovisning? Då har du en möjlighet att vidareutveckla dina redovisningskunskaper! På Property Partner värdesätter man gemenskap, professionalitet och glädje på arbetsplatsen. Här anordnas exempelvis den årliga tävlingen Propertylympics, en heldag med tävlingar och aktiviteter. Så trivs du i en prestigelös, familjär och dynamisk miljö är detta en tjänst för dig!

Din uppgift och dina ansvarsområden

Som Redovisningsansvarig får du ett helhetsansvar för redovisning, bokslut och rapportering för ett antal kundbolag samt för Property Partners egen redovisning. Du kommer driva och delta i arbetet med automatisering och effektivisering av processer och rutiner. Property Partner står även inför upprättandet av en konsolidering av koncernens 8 bolag, vilket du tillsammans med Ekonomichef kommer att strukturera upp. Tillsammans med de övriga på ekonomiavdelningen kommer du att delta i utvecklingsprojekt och vara en viktig aktör för att identifiera och driva förbättringsåtgärder.

Du kommer att rapportera till Ekonomichefen och ingå i ett team med en ekonomiassistent/hyresadministratör. Du kommer att vara placerad på Property Partners huvudkontor som är beläget i WeWorks ljusa och moderna lokaler på Malmskillnadsgatan i Stockholm.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Period- och årsbokslut
 • Årsredovisning
 • Delaktig i budget och prognosarbete
 • Likviditetsrapporter
 • Skatteberäkningar, moms och fastighetsskatt
 • Löpande ekonomisk uppföljning, analyser och rapporter
 • Moms- och arbetsgivaredeklarationer
 • Inkomstdeklaration
 • Avstämningar och viss löpande bokföring
 • Koncernredovisning i samarbete med Ekonomichefen
 • Kontakt med revisorer
 • Delta i utvecklingsprojekt inom ekonomifunktionen
Vem är du?

För att lyckas på ett företag som Property Partner är det viktigt att du är en flexibel person som trivs i en föränderlig miljö. Du ser vad som behöver göras och tar egna initiativ till förbättringar. I ditt arbetssätt är du strukturerad och har förmågan att lyfta blicken samtidigt som du förstår vikten av detaljer. Du driver ditt arbete självständigt, från start till mål och levererar i utsatt tid. Eftersom rollen innebär flera kontaktytor är det även av stor betydelse att du är lyhörd och smidig i din approach.

När det kommer till din erfarenhet så ser vi att du har en akademisk eller eftergymnasial utbildningsbakgrund och har därefter arbetat med kvalificerad redovisning. Vi tror att du idag är redovisningsekonom, redovisningskonsult eller redovisningsansvarig. Vi ser att du jobbar mot regelverken K2/K3 och känner dig trygg i dessa delar. Om du dessutom har erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen är detta ett plus. Du är van att arbeta i Excel och vi ser det som meriterande med ett intresse för system. Det viktiga här är inte nödvändigtvis att du idag kan allt som denna roll har att erbjuda, utan att du har en bra grund att stå på i kombination med rätt inställning och potentialen att lära.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Property Partner med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Vilda Cygnaeus tfn 070-557 96 06 alt Filippa Gernandt på Prodiem, tfn 073-384 23 94.

Välkommen med din ansökan! Ansök här