20-dec
Nyhet

Teknisk förvaltare

Vi växer och söker en Teknisk förvaltare till Stockholm.

Property Partner erbjuder konsulttjänster av hög kvalitet inom fastighetsförvaltning för den svenska marknaden. Vår ledstjärna är att skapa trygghet och bidra till värdeutveckling för våra kunder med engagemang och nytänkande i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan att se och möta kundens behov. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Du är social och har förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Du har stor problemlösningsförmåga och vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Du drivs av att nå och överträffa uppsatta mål.

Vad ska du göra?
Som Teknisk förvaltare har du en central roll i vår kundorienterade organisation och ansvarar för den löpande dialogen med våra kunder inom affärsområdet. Du blir en del av ett positivt och engagerat team och din insats kommer att vara en viktig del i verksamheten.

Rollen innefattar främst:

  • Säkerställa leveransen och relationen till de kunder du ansvarar för
  • Representera kunden vid frågor som gäller fastigheten
  • Aktivt arbeta för hållbara kundlösningar med nöjda hyresgäster
  • Ansvara för att gällande lagstiftning och myndighetskrav efterföljs
  • Säkerställa att myndighetsbesiktningar genomförs
  • Underhållsplanering samt förslå och upphandla åtgärder
  • Driva effektiviseringar inom energi och driftoptimering
  • Löpande upphandling och kvalitetssäkring av leverantörer och entreprenörer inom kunduppdraget
  • Ansvara för kundlönsamhet, rapportering till kund

Arbetslivserfarenhet och utbildning
Vi ser att du har några års erfarenhet från fastighetsbranschen med kunskaper inom tekniska installationer, energisparande åtgärder, myndighetskrav och projektledning. Du har högskoleutbildning eller motsvarande högskolepoäng inom fastighetsområdet alternativt annan relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Även grundläggande kunskap inom hyreslagstiftning och entreprenad och hyresjuridik är meriterande. Goda ledaregenskaper, god förståelse för fastighetsekonomi, förhandlingsvana samt mycket god administrativ förmåga ser vi som en självklarhet.

Vad erbjuder vi?
En familjär arbetsplats där alla medarbetare ska trivas. Vårt mål är att du ska få spännande utvecklingsmöjligheter och kunna växa i företaget.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete i ett expansivt företag med en hög kompetens och korta beslutsvägar. Hos oss får du varierande arbete och bra erfarenheter.

Ansökan
Vi välkomnar din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2021. Skicka din ansökan till . Vid frågor kontakta Maria Tillander, 08-688 80 00.