22-nov
Pressmeddelande

Property Partner stärker sin närvaro i södra Mälardalen

Under den senaste månaden har Property Partner erhållit tre nya uppdrag med förvaltningsobjekt i Eskilstuna med omnejd.
Uppdragen innebär tekniskt förvaltning av 10 fastigheter om totalt 13.000 kvm, företrädesvis kommersiella ytor.

  • Vi arbetar sedan en tid med att bygga närvaro i städerna runt Mälaren och det är tacksamt att det ger resultat. Det finns överallt stora möjligheter att leverera tjänster till kunder som efterfrågar hög kvalitet, säger Marcus Gärdebrandt, VD, Property Partner.

En av kunderna, FastPartner, har valt att vidareutveckla ett existerande samarbete med Property Partner.

  • Property Partner gör ett bra arbete i de uppdrag vi anlitar dem idag.
    En bra och pålitlig samarbetspartner som i det dagliga arbetet möter våra kunder på ett professionellt sätt och har förståelse för det som är viktigt för oss som kund, säger Johan Böckert, Förvaltningschef, FastPartner.

PROPERTY PARTNER

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Marcus Gärdebrandt, VD, Property Partner
08-688 80 02, 

Johan Böckert, Förvaltningschef, FastPartner
08-402 34 72, 

Property Partner erbjuder konsulttjänster inom fastighetsförvaltning av hög kvalitet för den svenska marknaden. Bolaget ägs och leds av Marcus Gärdebrandt. För närvarande förvaltas närmare 1,5 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Södertälje, Västerås, Eskilstuna och Sundsvall. Bolaget omsätter ca 60Mkr och har ca 50 medarbetare. Kundportföljen utgörs av bl.a. 24Storage, Acturum, Alma, Elisby, FastPartner, Ikano, Keyser, Klövern, Niam, Profi, Regio, RevCap, Sagax, Skandrenting, Stendörren, TH Real Estate, Vrenen samt Vincero.