09-mar
Pressmeddelande

Property Partner får förvaltningsuppdrag av Vincero

Property Partner har fått i uppdrag att ansvara för hyresadministration och tekniska förvaltning av Vinceros fastigheter i Stockholm och Uppsala. Uppdraget omfattar 14 fastigheter om ca 32.000 kvm som består främst av industri- och kontorslokaler.

  • Vi är mycket glada över att få detta uppdrag. Vincero är ett expansivt bolag och vi ser goda möjligheter att utveckla samarbetet ytterligare i takt med att deras portfölj växer, säger Marcus Gärdebrandt, VD för Property Partner.
  • Property Partner är ett bra val för Vincero då våra behov av en flexibel förvaltning på flera orter kommer öka stadigt över de nästkommande åren. Vi har fått en väldigt positiv start, säger Robin Rutili, VD på Vincero.

PROPERTY PARTNER

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Marcus Gärdebrandt, VD, Property Partner
08-688 80 02, 

Maarit Nordmark, Managing Director, Vincero Fastigheter
070-6886383, 

Property Partner erbjuder konsulttjänster inom fastighetsförvaltning av högsta kvalitet för den svenska marknaden. Bolaget ägs och leds av Marcus Gärdebrandt. För närvarande förvaltas närmare 1,5 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Södertälje, Västerås, Eskilstuna och Sundsvall. Bolaget omsatte ca 50Mkr 2016 och har ca 45 medarbetare. Kundportföljen utgörs av bl.a. 24Storage, Acturum, Alma, Elisby, Hemsö, Keyser, Klövern, Niam, Profi, Regio, RevCap, Sagax, TH Real Estate samt Vincero.

Vincero AB är ett familjeägt investeringsbolag med inriktning främst på fastigheter. Bolagsgruppen omfattar bl.a. Vincero Fastigheter AB, Viva Bostad och Vincero Invest. Vincero Fastigheters inriktning är att förvärva, äga och utveckla kommersiella kassaflödesfastigheter i attraktiva lägen. De senaste förvärven har gjorts under 2016 i Stockholms län och i Uppsala.