01-nov
Pressmeddelande

Property Partner får förvaltningsansvar av Stendörren

Property Partner får i uppdrag att ansvara för den tekniska förvaltningen av Stendörrens fastighet belägen i Veddesta. Fastigheten innehåller komplex teknik och förser hyresgästerna och dess produktion med avancerad klimat och driftteknik.
Fastigheten som tillträddes av Property Partner den 1 september är bebyggd med ca 25.000 kvm kontor och produktion, där produktionen består av stora delar renrumsteknik mm.

  • Stendörren är för oss en intressant kund med ett mycket kompetent fastighetsteam som det ska bli spännande att arbeta för.
    Vi är stolta över att de har valt oss för sin tekniska förvaltning och drift, säger Johnny Molén, Verksamhetschef på Property Parter.
  • Property Partner var ett naturligt val eftersom vi i denna fastighet har behov av en samarbetspartner med bred kompetens och som kan bidra till värdeutveckling och en effektiv hantering av den avancerade driften, säger Frej Adolph, Fastighetschef på Stendörren.

PROPERTY PARTNER

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Johnny Molén, Verksamhetschef, Property Partner
08-688 80 06, 

Property Partner erbjuder konsulttjänster inom fastighetsförvaltning av hög kvalitet för den svenska marknaden. Bolaget ägs och leds av Marcus Gärdebrandt. För närvarande förvaltas närmare 1,5 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Södertälje, Västerås, Eskilstuna och Sundsvall. Bolaget omsätter ca 60Mkr och har ca 50 medarbetare. Kundportföljen utgörs av bl.a. 24Storage, Acturum, Alma, Elisby, FastPartner, Ikano, Keyser, Klövern, Niam, Profi, Regio, RevCap, Sagax, Skandrenting, Stendörren, TH Real Estate, Vrenen samt Vincero.